8 Ağustos 2016 Pazartesi

Cumhuriyet ve Demokrasi Mitinginde hangi ünlüler akın etti?

Cumhuriyet ve Demokrasi Mitinginde hangi ünlüler akın etti?


Türk milleti, dün Yenikapıdaki miting alanına bir çok ünlü eşlik etti demokrasi ve cumhuriyet şöleni'ne ünlü akını vardı. Organizasyon yönetimini hazırlayan Polat Yağcı bir çok sanatçı tv yıldızları sporculardan oluşan hemen hemen 500 kişi ile yola çıktıklarını fakat bu sayının bini aştığını açıkladı.

7 ağustos İstanbul Yenikapı miting alanında demokrasi şöleni'ne hemen hemen her gün ünlü sayısının arttığını açıkladı:
Biz bu yola 500 kişi kadar bir ünlü ile çıktık fakat demokrasi şöleni'ne gelenek isteyen ünlü sayısı hızla artıyor Dedi ve bu sayının bine ulaşacağını söyledi .

Daha önce demokrasi şöleni öncesinde taksim meydanında dev kadronun memleketim şarkısını seslendirdiklerini ve nöbete devam ettiklerini açıkladı. Daha önce Taksim'deki kadroda Davut Güloğlu , Alişan , Ece erken , Mustafa ceceli , Berdan Mardin'i , Linet , Cengiz Kurtoğlu , Kutsi , Nihat Doğan , Doğuş Sefa Doğanay , intizar gibi bir çok ünlüden oluşan kadronun daha öncede taksim meydanında memleketim şarkısını seslendirdiklerini açıkladı ve nöbete devam açıklaması yaptı .

Bu akşamki demokrasi şöleninde hangi ünlülerin katılacağını galerimizden öğrenebilirsiniz.

Tüm fotoğraflarımızın büyük halini görebilmek için aşağıdaki fotoğraflardan birine tıklayarak GALERİMİZE gidebilirsiniz…


[gallery columns="6"]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder