10 Ağustos 2016 Çarşamba

Burçlara Göre Hastalıklar

Burçlara Göre Hastalıklar


Yazımıza burçların lideri koç burcu ile başlayalım.

Koç: Baş bölgesi koç burcunu simgelediği için baş ile ilgili hastalıklar koç burcunun karşılaştığı hastalıklar arasında gelir. Migren başta olmak üzere az ve sık baş ağrıları, yüksek ateş koç borcu için en çok şikayet etkilendikleri hastalık arasında diyebilirim. Ayrıca sinir ve kas hastalıklarında koç burcunun muzdarip olduğu hastalıklar arasındadır.

Boğa Burcu
Ense ve boyun bölgesi boğa burcunun en hassas olduğu noktalardır. Tiroit başta olmak üzere bademcik, ses telleri, boşaltım sistemi kadınlarda ile ilgili hastalıklar en çok yaşadığı sağlık sorunları arasında gelmektedir.

İkizler Burcu
İkizler burcu insanında daha çok sinir sistemi hastalıklarına yatkınlık görülür. Siyatik başta olmak üzere romatizma, alerji ve karaciğer rahatsızlıkları ikizler burcunda görülme olasılığı yüksek hastalıklar arasında gelir.

Yengeç Burcu
Yengeç burcunun en hassas bölgesi göğüs bölgesidir. Ayrıca ülser, gastrit başta olmak üzere hazımsızlık da bu burcun hastalıkları arasında yer alır. Ayrıca yengeç burcu ağrıya en dayanıksız burçlar olarak bilinir.

Burçlara Göre Hastalıklar

Aslan Burcu
Kalp bölgesi en hassas burç kesinlikle aslan burcudur. Kalp romatizması ve kalp çarpıntılarına dikkat! Kalp hastalıklarının yanında sırt ve tüm omurga hastalıklarında da hassasiyet gözlenmekte.

Başak Burcu
Psikomatik hastalıkların en çok görüldüğü hastalıklardır.

Terazi Burcu
Eğer terazi burcu iseniz böbreklere dikkat! Ayrıca sinir ucu ağrıları diğer burçlara nazardan terazide oldukça fazla görülür. Son olarak terazi burcu bulaşıcı hastalıklara karşı direnci en düşük burçlar arasına ilk sırada yer alır.

Akrep Burcu

Direnci düşük terazinin aksine akrep burcu direnci en yüksek burç diyebilirim. Ayrıca tat ve konu almakta çok hassastır.

Yay Burcu
Yay burcunda görülen hastalıklar karaciğer rahatsızlıkları, dış eti ve siyatik başta olmak üzere romatizmal ve tüm sinir sistemi hastalıklarına oldukça fazla yakalanmaktadır.

Oğlak Burcu

Diğer burçlara göre acıya dayanıklı olan oğlaklar sık sık iskelet sistemi ile ilğiyi sorunlar ile uğraşmak zorunda kalır.

Kova Burcu
Dolaşım sistemi hastalıkları bu burcun en çok muzdarip olduğu hastalıktır. Dolaşım sistemi hastalıklarının yanı sıra zehirlenme konusunda oldukça hassas bir bünyeye sahiptir.

Balık Burcu
Mikrobik hastalıklar ve sinir sistemi hastalıkları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder