24 Ağustos 2016 Çarşamba

Erkekler ne ister?

Erkekler ne ister?


Erkeklerde tıpkı kadınlarda olduğu gibi söyleyemedikleri birçok sözcüğü davranışlarıyla dile getirir. Eminim benim gibi birçok kadın erkeklerin söyleyemediği ve davranışlarıyla dile getirdiği bu tuhaf halleri karşısında kafaları fazla karışıyor ne dersiniz?
Şimdi dilerseniz erkeklerin bizden geneli itibariyle ne istediklerini maddeler halinde inceleyelim.
Erkekler ne ister
1- Onları önemseyin.
Erkekler için önemsenmek ve bunu hissetmek oldukça önemlidir. Seni seviyorum sözcüğünden daha çok onu ne kadar çok sevdiğinizi hissettirmeniz erkekler için çok daha önemli ve çok daha değerlidir. Emin olun bir erkek için önemsendiğini hissetmek aranızdaki ilişki için oldukça önemlidir.
2. Onu dinlemeyi öğrenin.
Erkekler özellikle hatalarını sürekli yüzüne vurulmasından ve sürekli eleştirilmekten hiç hoşlanmazlar. Karşı cinsi anlamak için onu dinlemeniz ve her koşulda onun yanında olduğunuzu hissettirmeniz önemlidir. İyi bir dinleyici iseniz emin olun güvenini çok daha rahat kazanacaksın.

3. Pozitif enerji ister.
Erkekler için pozitif bir kadın oldukça çekicidir. Mutlu ve güzel anlarda birlikte vakit geçirmek herkes için oldukça güzeldir ama erkeklerin sinirli ve huzursuz aynı zamanda mutsuz olduğu zamanlarda yanında sizi istemesi oldukça önemlidir. Pozitif enerjiniz ile her zaman yaşadığı her anın tadını çıkarmasını sağlayın.

4. Neşeli olmaktan vazgeçmeyin
Erkekler somurtkan kadınlardan hoşlanmaz birlikte geçireceği zamanlarda yanındaki partnerinin her zaman güler yüzlü olması onun için oldukça önemlidir.

5. Güçlü kadın olmanızı ister.
Erkekler güçlü kadınlardan hoşlanır. Uzmanlar erkeklerin kadınlarda aradığı en önemli özelliğinin kendine güvenen ve güçlü bir karaktere sahip kadınlar olduğunu söylemektedir.

6. Erkek da kendine saygı duyulmasını ister
Partneriniz sevdikleri ve hoşlandıklarını size hiç uyumasa bile onun hoşlandığı ve mutlu olduğu şeylere saygı göstermeye çalışın. Zaman zaman ona ayak uydurmanız sizin için düşüncelerini olumlu yönde etkileyecektir.

7. İyi bir eş ve iyi bir aşçı ister.
Bu madde için uzman önerisi gerekmiyor. Fakat son yıllarda yapılan araştırmalara göre erkeklerin eşlerinde en önemli aradığı özelliğin iyi bir aşçı olmasıymış. Şaşırdınız mı? Şahsen ben hiç şaşırmadım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder