22 Ağustos 2016 Pazartesi

Maydanoz, Limon Suyu Kürü

Maydanoz limon suyu kürü


Karaciğerde yağlanma mı var? Ciltte sivilce sorunumu var? kilo problemi mi var? Ödeminiz mi var? Ciltte lekeler mi var?  İşte tam size göre bir yazı ..

Maydanoz, Limon Suyu Kürü

Zayıflamak isteyen sivilce sorunu yaşayanlar karaciğerin yağlanmasına karşı uygulanması gereken süper bir kür Prof. DR . İbrahim Saraçoğlundan bu karışım için önemli bilgiler sizin için hazırlandı maydanoz ve limon suyu kürü
Günümüzde son zamanların bir çok kişi tarafından uygulanan maydanoz limon kürü özellikle zayıflama ödem atmada ve sivilce sıkıntılarında bir hayli etkili olduğu görülmekte sizde şimdiye kadar bu kürü uygulamadıysanız hiç vakit kaybetmeden bu karışımı uygulamalısınız.
İbrahim Saraçoğlu üstüne basarak ısrarla önerdiği maydanoz kürünün yapımından faydasından ve en önemli problem olan 3 etkisinden bahşediyor.
Maydanoz, Limon Suyu Kürü-
Maydonoz limon suyu kürünün üç önemli faydası nelermiş bakalım

Zayıflamak isteyenler için
Günümüzün en önemli sorunlarından biri zayıflamak zayıflamak isteyen kişiler için maydanoz kürü metabolizmayı hızlandırması ve vücuttaki yağı yaktığını söyleyen İbrahim Saraçoğlu maydanoz suyunun ödemi atmada çok etkilidir karaciğerdeki yağlanmayı giderdiği ve vücutta yağ oluşumunu engellediği bilinir.
Maydanoz, Limon Suyu Kürü-1

Sivilce ve ciltteki lekelerde
Maydanozun suyunun sivilce çıkmasına engel olduğunu söyleyen İbrahim Saraçoğlu sivilce ve ciltteki lekelerde çok iyi olumlu sonuçlar vermektedir. Maydanoz karışımını uygulayıp memnun kalmayan olmadı dedi ve ekledi özellikle bu karışımı uygulayan ve memnun kalanlar şiddetle çevresine bu kür ile alakalı faydalardan bahsedip çevresine bu sıkıntılardan müzdarip olan yakınlarına şiddetle uygulamalarını istiyorlar. Maydanoz kürünü düzenli bir şekilde uygulanması halinde vücudunuzdaki yenilikleri farkedecek kendinizi çok iyi hissedeceksiniz .
Kürü 15 gün kadar uygulamanız yeterli olacaktır ancak daha iyi ve etkili sonuçlar elde etmek için ya da karaciğerde yağlanması gibi bir sorununuz varsa on beş gün uyguladıktan sonra bir beş gün kadar ara verip yine 15 gün uygulayabilirsiniz .
Maydanoz, Limon Suyu Kürü-2
Saraçoğlu maydonoz karışımını 6 ay ara ile senede iki defa uygulama yapılmasını öneriyor. Kürün çok sık YAPILMASI olumsuz sonuçların doğurabileceğini söyleyen Saraçoğlu bu konuda dikkat edilmesi gerektiğini söylüyor.

Karaciğerdeki yağlanması olan hastalar sabah kalktıklarında çok yorgun ve halsiz uyanırlar çok iyi ve sağlıklı şekilde uyumalarına rağmen uykuya doymazlar.  Ve hiç kendilerini zinde hissetmezler . Sizlerde de böyle bir problemler var ise muhtemelen ya karaciğerde yağlanma başlamış yada vücutta ödem oluşmuş olabilir .
Sizde gününüze zinde başlamak istiyorsanız altı ayda bir limonlu maydonoz suyunu tüketmesi gerekiyor.
Maydanoz kürü ciddi anlamda insan için ve sağlığı için benzeri olmayan şifa kaynağı. Aslında bu kürü uygulayanlar karışımın 4. Günüde uykudan zinde kalktıklarını ve dinamik bir yapıya sahip olduklarını farkedecekler.

Maydanoz kürü

Gerekli malzemeler
16 tane maydonoz
Bir tane orta boy limon
Bir su bardağı su

Maydanoz limon suyu kürünün yapılışı

Kürün YAPIMI çok basittir. Sabah kalktığınızda karıştırıcınıza verilen ölçülerdeki malzemeleri atıp üzerine bir limonu sıkalım ardından da suyu ekleyip ve çırpıcıda yemyeşil bir su elde edene kadar ezelim kür hazır hale geldi.

Kürün uygulanışı
Kürü hazırladık tarifte olduğu gibi sabah kalktık kahvaltıdan 15 dakika önce aç karnına içilmesi gerekiyor ara vermeden 15 gün boyunca rutin şekilde aynı şekilde uygulanması gerekiyor 15 gün sonra yine uygulamak istiyorsanız beş gün ara verip tekrar başlayabilirsiniz tekrar 15 gün uygulayabilirsiniz . İkinci 15 günlük uygulamayı karaciğer yağlanması olanlar için öneren Saraçoğlu kürün her gün taze şekilde hazırlanması ve tüketilmesi gerektiğinin de üzerine basıyor .
Hazırlanan kür ile zayıflama ve cilt bakımı
Vücutta metabolizmanın hızını artıran özelliğe sahip maydanozun kan dolaşımını hızlandırdığını ve vücutta dokulara fazla kan ulaşımını sağladığını be sonuç itibarı ile çok etkili yağ yakmayı ve zayıflamayı sağlar diyen Saraçoğlu ve maydanozun içerisindeki C vitamini bakımından oldukça zengin bir besindir. Bu vitamin kaynağını herkesin tüketmesini tavsiye ediyor. İster sofrada ister kür olarak sebze salatalarda mutlaka tüketilmeli. Özellikle ciltte olan karışıkları gideren cilde ferahlık ve güzellik veren yaşlanmadan kaynaklanan sorunları ve yaşlanmayı geciktiren özelliğe sahip bir bitki olduğunu da vurguluyor.
Maydanoz, Limon Suyu Kürü-3
Sivilcelere karşı kullanımı
Ciltte güzellikte yağı yakmakta ödemi atmada etkisi olduğunu yazdık bunu haricinde ciltte oluşan istenmeyen sivilcelerde etkili bir şekilde geçmesini sağlayacaktır . Kürün uygulandığı ilk günlerde sivilcelerde artış olabilir fakat artışın ardından sivilceler tamamen yok olacaktır ve hiç bir iz ve eser kalmayacaktır maydanoz kürünü şiddetle tavsiye ediyoruz

Sağlıkla kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder