10 Ağustos 2016 Çarşamba

İlişki Tipiniz Hangisi?

İlişki Tipiniz Hangisi?


Günümüzde ilişkiler çeşit çeşit. Maalesef ki bir ömür boyu mutluluk günümüzde oldukça zor gibi gözüküyor. Bugün sizler için ilişki çeşitlerini araştırdık ve ortaya çok ilginç bir yazı çıktı.

Bağımsız ilişki nedir

Bağımsız ilişki nedir?


Mantık sizin için aştan önce geliyorsa ve kişiliğiniz tüm ilişkilerinizde ağır basıyorsa, bağımsız bir ilişki sizin favoriniz. Pek mutlu olunmayan bu tarz ilişkilerde sosyal hayat ve kariyer her zaman ilk sırada.

Bağımlı ilişki nedir

Bağımlı ilişki nedir?


Eşinizden veya partnerinizden uzakta iken kendinizi kötü hissediyor ve en önemlisi de güven sorunu yaşıyorsanız bu ilişkinin adı bağımlı ilişki diyebilirim kızlar. En kötüsü de o yanınızda yokken sürekli endişeli olmanız ve kendinizi depresif hissetmeniz hayatınızı olumsuz yönde etkiler. Yapılan en büyük yanlış ise tüm planların ve yapmak zorunda olduğunuz işleri sırf onun için ertelemenizdir.

Zoff

Dominant ilişki nedir?


Bu ilişkide her zaman baskın bir karakter vardır. Siz bunu fark etmeseniz de yakınlarınız çok rahat bu durumu fark eder. Tüm planları o yapar tüm iletişimleri o belirler en kötüsü de bir bakmışınız en sevdiğiniz dostunuz ile iletişiminizi kesivermiş.

Zorlama ilişki nedir

Zorlama ilişki nedir?


Uzun süren bir yalnızlık sonrası karşımıza biri çıkar. Ve siz uzun yıllar yalnızlığın vermiş olduğu o olumsuz duygu ile karşınızda ki kişinin karakter özelliklerine size uyumuna bakmadan kendinizi ciddi bir ilişkin ortasında bulursunuz. Bir bakmışsınız ki konuşmaktan hoşlanmadığınız konuları konulur, giymek istemediğiniz bir tarzınız olmuş. Çok da uzun sürmeyecek bu zorlama sonucunda ise ayrılık kaçınılmaz.

Teselli ilişkisi nedir

Teselli ilişkisi nedir?


Meşhur bir söz olan çivi çiviyi söker sözüne güvenerek kötü bir ayrılık sürecini atlatamadan bir başka ilişkiye adım atmak teselli ilişkisi olarak adlandırılır. Tabi ki yara bandı görevi alan bu ilişkiler hiçbir zaman uzun vadeli olmaz.

Geçici ilişki nedir

Geçici ilişki nedir?


Çok iyi anlaşıyorsun ve birbirinizi çok seviyorsunuz. Fakat partneriniz gelecek planları yapmaktan aciz. Üzgünüm ama bu olsa olsa geçici bir ilişki olur ve iyi anlaşmanız çok eğlenmenizin ve çok sevmenizin bir anlamı yok gelecek düşünülmediği taktirde sona yaklaşmanız kaçınılmaz kızlar. Eğer çok sevdiğiniz ve çok iyi anlaştığınız kişi gelecek hakkında konuşmuyor ve kaçamak cevaplar veriyorsa o ilişkiden hayır yok!

Toksik ilişki nedir
Toksik ilişki nedir?


Beklide en zor ilişki tipi diyebilir. Bu tip bir beraberlikte sadece aşk vardır. Gerek düşünceleriniz gerek değerleriniz gerekse görüşleriniz eşinizle tamamen zıttır ve bu ilişki süreci size ciddi zararlar görürüsünüz. Sevgi, aşk bir yere kadar anlaşamadığınız biri ile bir ömür yaşamak ciddi bir sabır gerektirir ve sonuç çoğu zaman hüsran olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder